Homestyling – Styling inför försäljning

Styling inför försäljning syftar till att öka bostadens attraktion och bidrar därmed till fler intressenter. Statistiken visar att i bostäder där styling tillämpats så ökar slutpriset i genomsnitt 5-15%.

Budget – En konsultation på ca 1 – 2 timmar där vi går igenom ert hem och pratar om vad som bör göras inför fotografering och visning. Ni får sedan en checklista som ni kan utgå ifrån när ni själva sköter stylingen.
Fast pris: 2 000 kr

Standard – En mindre styling som innefattar att jag sköter stylingen med era befintliga saker och möbler samt kompletterar med smårekvisita från eget lager såsom växter, dekorationer och textiler.
Pris från 5 000 kr

Deluxe – En halv- eller helstyling av bostaden. En halvstyling kan innefatta allt ifrån att ni bara har några egna enstaka möbler, till att det nästintill finns en hel uppsättning men som saknar den sista “touchen”. Omfattningen avgörs av vilka befintliga saker som jag bedömer kan användas i stylingen och vad som behöver plockas undan. Bostadens befintliga inredning kompletteras därefter med passande möbler och inredningsdetaljer från eget lager för att framhäva bostaden på bästa sätt. Vid en helstyling inreds en tom bostad med allt som behövs.
Pris från 10 000 kr för halvstyling. Helstyling efter offert.

Premium och Deluxe stylingen offereras alltid efter ett hembesök. Priset varierar efter olika förutsättningar såsom befintlig status, storlek på boendet, resväg, tillgång till hiss etc. Priserna är inklusive moms och hyra av möbler och smårekvisita.

Avdragsgillt:
Precis som mäklararvodet är kostnaden för Homestyling avdragsgillt och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05 ”Konsultation och fotografering, Ommöblering, Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen, Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”