Homestyling – Styling inför försäljning

Homestyling inför försäljning syftar till att öka bostadens attraktion och bidrar därmed till fler intressenter. Statistiken visar att i bostäder där styling tillämpats så ökar slutpriset i genomsnitt 5-15%.

Jag har olika homestylingpaket så du lätt kan hitta den lösning som passar dig och din bostad bäst. Har du några funderingar kring de olika paketen är det bara att höra av dig så guidar jag dig rätt.


BUDGET – En konsultation på ca 1 – 2 timmar där vi går igenom ert hem och pratar om vad som bör göras inför fotografering och visning. Du får konkreta tips och råd på förbättringar som optimerar bostaden så den visas upp från sin bästa sida. Du ansvarar själv för att ta anteckningar men du får även en allmän checklista som komplement.
Fast pris: 2 500 kr


STANDARD – Passar dig som vill sköta stylingen själv men känner dig lite osäker. Det här är en slags coaching som sköts via mail eller videosamtal där jag finns på plats och kan svara på dina frågor. Vi har kontakt under hela processen och dagen innan foto kollar jag av din styling med hjälp av bilder som du tagit. Passar även dig som inte bor i Stockholmsområdet.
Pris från 3 000 kr 


PREMIUM – En mindre styling som innefattar att jag sköter stylingen med era befintliga saker och möbler samt kompletterar med smårekvisita från eget lager såsom växter, dekorationer och textiler.
Pris från 5 000 kr


DELUXE – En halv- eller helstyling av bostaden. En halvstyling kan innefatta allt ifrån att ni bara har några egna enstaka möbler, till att det nästintill finns en hel uppsättning men som saknar den sista “touchen”. Omfattningen avgörs av vilka befintliga saker som jag bedömer kan användas i stylingen och vad som behöver plockas undan. Bostadens befintliga inredning kompletteras därefter med passande möbler och inredningsdetaljer från eget lager för att framhäva bostaden på bästa sätt. Vid en helstyling inreds en tom bostad med allt som behövs.
Pris från 10 000 kr 


 

Premium och Deluxe stylingen offereras alltid efter ett hembesök. Priset varierar efter olika förutsättningar såsom befintlig status, storlek på boendet, resväg, tillgång till hiss etc. Priserna är inklusive hyra av möbler och smårekvisita samt visningsfix med nya snittblommor inför första visningen. Alla priser är inklusive moms och gäller i Stockholmsområdet.


Avdragsgillt:

Precis som mäklararvodet är kostnaden för avdragsgillt och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05 ”Konsultation och fotografering, Ommöblering, Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen, Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”