Inredning av rum och hem

Ett hem ska vara trivsamt och härligt för den som bor där. Det är lätt att bli hemmablind och ibland kan man behöva lite hjälp för att hitta rätt. Jag utgår alltid ifrån kundens behov och önskemål när jag inreder.

Inspirationsboost – Jag kommer på ett hembesök och ger konkreta tips när det gäller möblering, färgsättning, ljussättning och inköp av nya möbler. Vi pratar också stilar och jag hjälper dig att hitta din inredningsstil.
Fast pris: 2 000 kr

Moodboard – Detta är ett komplement till Inspirationsboosten. Jag skapar en moodboard med färger, möbler och en känsla för hur rummet/bostaden kan se ut. Du får även med en inköpslista på möbler och accessoarer samt en skiss.
Pris: 1 500 kr/rum

Inredning online – En online baserad inredningskonsultation. Ni skickar bilder samt den information vi behöver och därefter erhåller ni en checklista, inspirationsbilder samt en sammanfattning med förslag på inredningslösningar och inköp.
Pris: 1 000 kr / rum

Dekoration – Vill du ha hjälp med dina dekorationer och stillebens? Kanske behöver du hjälp med att pynta inför jul eller någon annan festlighet eller dukningshjälp inför en större tillställning? Jag hjälper dig med detaljerna som gör det lilla extra.
Pris: Fast pris efter offert vid mindre jobb och 650 kr/timme vid större projekt

Inredningshjälp – Denna tjänst innefattar både större och mindre uppdrag, allt efter era behov. Här ingår ett första kostnadsfritt hembesök då vi går igenom behov och tankar. Efter det skapar jag en offert. Jag gör en moodboard och skissar upp ert hem samt är på plats vid inredningen och stylingen. Här kan jag även hjälpa till med inköp, leveranser och montering av möbler.
Pris: Efter offert, 650 kr / timme