Homestyling – Styling inför försäljning

Homestyling syftar till att öka bostadens attraktion och bidrar därmed till fler intressenter. Statistiken visar att i bostäder där styling tillämpats så ökar slutpriset i genomsnitt 5-15%.

Jag har olika homestylingpaket så du lätt kan hitta den lösning som passar dig och din bostad bäst. Har du några funderingar kring de olika paketen är det bara att höra av dig så guidar jag dig rätt.


KONSULTATION – Ett möte på ca 1 – 2 timmar där vi går igenom ert hem och pratar om vad som bör göras inför fotografering och visning. Du får konkreta tips och råd på förbättringar som optimerar bostaden så den visas upp från sin bästa sida. Du ansvarar själv för att ta anteckningar men du får även en allmän checklista som komplement.
Fast pris: 2 500 kr


HOMESTYLING MINI – En mindre styling där jag sköter stylingen med era befintliga saker och möbler samt kompletterar med smårekvisita från eget lager såsom växter, dekorationer och textiler.
Pris från 5 000 kr


HOMESTYLING MAX – En styling som utförs i en delvis möblerad eller tom bostad. Både möbler och smårekvisita används i stylingen för att få bostaden att kännas ombonad och visa sin rätta potential.
Pris från 10 000 kr


 

Homestylingen offereras alltid efter ett hembesök. Priset varierar efter olika förutsättningar såsom befintlig status, möblemang, storlek på boendet, resväg, tillgång till hiss etc. Priserna är inklusive hyra av möbler och smårekvisita samt visningsfix med nya snittblommor inför första visningen. Alla priser är inklusive moms och gäller i Stockholmsområdet.


Avdragsgillt:

Precis som mäklararvodet är kostnaden för avdragsgillt och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05 ”Konsultation och fotografering, Ommöblering, Lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen, Tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”