Inredning av rum och hem

Ett hem ska vara trivsamt och härligt för den som bor där. Det är lätt att bli hemmablind och ibland kan man behöva lite hjälp för att hitta rätt i sin inredning. Jag utgår alltid ifrån kundens behov och önskemål när jag inreder.

Jag har olika inredningspaket med fasta priser så att du som kund enkelt ska kunna hitta den tjänst som passar dig bäst och vara trygg med slutpriset. Jag jobbar även med skräddarsydda lösningar. Kontakta mig om du har några funderingar.


INSPIRATIONSBOOST – Passar dig som vill ha inspiration och någon att bolla tankar och ideér med.  Jag kommer på ett hembesök och tillsammans går vi igenom hela bostaden och dina funderingar. Jag ger förslag på lösningar som passar just dig och din bostad. Vi pratar även stilar och jag hjälper dig att hitta din inredningsstil. Här ansvarar du själv för att ta anteckningar.
Pris: 2 500 kr


INREDNING ONLINE – En online baserad inredningshjälp där jag utgår ifrån bilder, mått och beskrivningar som ni skickar till mig. Utifrån det skapar jag ett inredningsförslag innehållande moodboard med färgschema och produkter, tillhörande inköpslista samt en enklare planritningsskiss.  Denna tjänst passar även er som inte bor i Stockholmsområdet.
Pris: Från 2 000 kr/rum


INREDNINGSHJÄLP – Här ingår ett första kostnadsfritt hembesök då vi går igenom behov, tankar och stil. Därefter det skapar jag ett inredningsförslag innehållande en moodboard med färgschema och produkter, tillhörande inköpslista samt en enklare planritningsskiss.
Pris: Från 3 500 kr/rum


INREDNINGSHJÄLP MAX  Denna tjänst är ett komplement till INREDNINGSHJÄLP men här hjälper jag till helt eller delvis med inköp av möbler/produkter samt är på plats i bostaden och inreder.
Pris: 650 kr/timme


 

Alla priser är inklusive moms och gäller i Stockholmsområdet.

Har du några funderingar kring paketen så är det bara att höra av dig så guidar jag dig till rätt upplägg för just dig.