Homestyling – Styling inför försäljning

Homestyling syftar till att öka bostadens attraktion och bidrar därmed till fler intressenter. Statistiken visar att i bostäder där styling tillämpats så ökar slutpriset i genomsnitt 5-15%.
Jag jobbar med både hel- och halvstylingar. Vid en helstyling inreds den tomma bostaden med allt som behövs när det gäller möbler och detaljer såsom tavlor, dekorationer, textiler, växter och snittblommor. Bostadens stil ligger till grund för valet av styling.
En halvstyling innefattar allt från att det mesta redan finns i bostaden och den enbart behöver den sista touchen till att bostaden behöver kompletteras med både möbler och detaljer. Omfattningen avgörs av vilka befintliga saker som jag bedömer kan användas i stylingen och vad som behöver plockas undan.

 

Inredning av rum och hem

Ett hem ska vara trivsamt och härligt för den som bor där. Det är lätt att bli hemmablind och ibland kan man behöva lite hjälp för att hitta rätt i sin inredning. Jag utgår alltid ifrån kundens behov och önskemål när jag inreder.
Som inredare hjälper jag dig med allt ifrån konsultation och vägledning till att möblera upp och skapa ditt drömhem. Mina inredningstjänster är anpassningsbara efter dina behov.

 

Övriga uppdrag

Set-styling (för bl a IKEA, Nordea och Homie life in Balance), personal shopping, stylingreportage för tidning och skyltfönster är några andra jobb jag har gjort senaste tiden och är såklart öppen för mer av.
Maila mig på emelie@stylizmo.se för förfrågningar, jobbförslag eller samarbeten.

Bild från set-styling för Homie life in balance 2017. Foto: Sandra Birgersdotter